Wednesday, 23 January 2013

FAKTA MENGENAI SALARY KITA =(




Sharifah Zohra VS Bawani, Pemenangnya Adalah..



 

VS




AND THE WINNER GOES TO...........................................

.
.
.
.
.
.
.
.



hai~ I'm famous too.. Hiks ;)

Lagu Pitbull Sejibik Lagu Kopi Dangdut??!!



Cube korang cam dengar lagu si Pitbull ni betol-betol. Ke aku yang salah dengar??? =O

 
 
lalalala. lalalala. lalalakopi! dandut!!
=D

Wednesday, 9 January 2013

Durian Berperisa



Kalo ade derian mcm ni baru aku akan try makan, kalo x,,, Noooo!

Evolusi RM50



Jom like reramai kalo agree dgn aku. (Nadi bergerak pantas!)

Fesyen 2013 (gaya santai)



Aku speechless and typeless and wordless.

Tuesday, 8 January 2013

Six Flags Theme Park di Nusajaya, Whoa! Besar!



Pergh! Cam dah lama gila tak membloging kan? Siap ade desas desus mengatakan adakah Merepek Ayam Inc dah gulung tikar ke? Pergh! Pedas.. Tak yah nak gulong tikar sangat lah, kami disini masih alive macam biasa cume lately cam buzy dengan kehendak alam yang lain, ha tgk tu, dah lama tak menaip sampai busy pon dah typo. Damn.

Enuff.


Untuk entry kali ni, Merepek Ayam cam baru je dapat info baru yang bahawasanya satu lagi kejutan bakal berlaku di selatan tanah air kita ni, iaitu salah sebuah syarikat US (theme park operator) yang dikenali sebagai Six Flags Entertainment Corp merancang untuk melabur antara RM1.2 hingga RM1.5 bilion untuk menubuhkan sebuah taman tema di Iskandar Malaysia. Ia dikatakan cam 2 kali ganda lebih besaq dari Legoland yang ada sekarang ni. Mak aih, sumpah ke? Kalo bende alah ni betol-betol terialisasi, sekaligus ianya merupakan theme park pertama syarikat itu yang bertapak di benua Asia. (OTK!!!!!)


Eff why eye, info tu cakap lagi Legoland dan Hello Kitty Theme Park yang sedia ada sekarang ni cam more to kanak-kanak rebina. Tapi yang ini cam more to young adult or remaja lah kot kan, remaja belia, remaja purba, macam tu tu lah! Tapi boleh je kot anty-anty lipstik merun main roller coaster, comel je. Sokay. 
Oh, difahamkan juga ia akan memuatkan 40 jenis permainan yang memuntahkan dan juga yang non-memuntahkan. So kepada yang penggayat dan tidak penggayat pon boleh menikmati keseronokan itu.




Best kan Johor nowadays? Macam-macam ada, ni aku belom masuk lagi cerita pasal menara 88 tingkat berkembar yang bakal tercanak kat tengah-tengah JB nanti. So ape lagi, jom lah pindah sini, banyak lagi rumah kosong untuk dimiliki. Hehe.. 


Tuesday, 1 January 2013

Restoran BerWater Fall










Insyaallah kalo umor panjang, Merepek Ayam Crew akan membuka sebuah restoran bersky fall pulak.
Makanan utama = Gula-gula kapas.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...