Thursday, 26 January 2012

Rahsia 4 Angka Terakhir IC Korang



Tahukah korang bahawa nombor IC korang tersembunyi satu nama misteri? Apa? tak paham. Ok jap aku tukar ayat.
Tahukah korang bahawa ada tersembunyinya satu nama misteri disebalik nombor IC korang?

Nak tahu? Bukak korang punya Fesbook sekarang. Then..

Ikuti lelangkah berikut:

1. Jika IC number korang telah ditakdirkan menjadi 550106-12-5821
   Ambil 4 digit paling belakang je iaitu 5821

 Contoh example:

2. Copy Paste simbol-simbol berikut di bahagian komen dan tukarkan kepada 4 nombor belakang IC korang.
   
   Contoh, @*[5821:0 ]

   Ingat! kat bahagian komen je tau! Jangan nak gedik pi paste kat update status la gampang ape lah..

3. Delete tanda *, yang lain remain.

4. Bismillahirrahmanirrahim.. [ENTER]

5. Tengok nama apa yang keluar!


Nervous seyh nak tau siapa nama misteri akuh!

~happy trying~


30 comments:

^_^aishah^_^ said...
This comment has been removed by the author.
^_^aishah^_^ said...

@[6248:0 ]

Anonymous said...

@[6248 :0 ]

Anonymous said...

@*[6754 :0 ]

Anonymous said...

@[5369:0]

Anonymous said...

@[5956:0 ]

Anonymous said...

@[6695:0 ]

Anonymous said...

@[7611:0]

Anonymous said...

@[6731:0]

Anonymous said...

@[6285:0]

Anonymous said...

@[5238:0]

Anonymous said...

@[5767:0]

Anonymous said...

@[5146:0 ]

Anonymous said...

@[5330:0]

Anonymous said...

@[5330:0 ]

Anonymous said...

@*[5053:0 ]

Anonymous said...

@[5053:0 ]

Anonymous said...

@[5051:0 ]

Anonymous said...

@[0156 :0]

CikAnon said...

@[5555:0 ]

Fiffy Chong said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

@*[5553:0 ]

Anonymous said...

@[5553:0 ]

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Achik Achik said...

@[5929:0]

Fie Nur Jannah said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

@[5858:0 ]

Tuan Afzan said...
This comment has been removed by the author.
ejam90 said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

@[0086:0]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...