Tuesday, 24 January 2012

Lagu 100% Ciptaan Sendiri - Sunyi dan Sepi by Mangkuk Biru



Nama-nama megah dan canggih seperti Najwa Latiff, Yuna, Ana Raffali, dan yang selevel-level dengan merekalah yang mendorong aku gigih menghasilkan lagu 100% ciptaan sendirik, lagu, lirik, komposer, penyata bunyi (sound effect), puisi-puisi, semua-semualah ialah sendirian berhad ok! No ciplak-ciplak.. Jenuh aku carik lirik puitis-puitis nak kalahkan hombak rindu. So sit up straight, bukak volume kuat-kuat, kalo boleh pakai speaker untuk yang dorang guna time consert-consert tu ha. Ok, ENJOY dan jangan muntah darah!














7 comments:

Abah said...

Perghhhh!!! mmg kelasss kau
pas ni lady gagah dan raihanah pasti minta kau ciptakan lagu bertajuk - silent in quite hahahaha

Shuffix said...

silent in quite kene direcord di luar negara sbb dia bahasa english

Anonymous said...

b.o.n.g.o.k.................penat jer aku tunggu dia habis loading...rasa nk bako org jer

-JLG-

Anonymous said...

anyway....as usual...ko berjaya bg aku gelak..terima kasih...susah-susah jer wat video ni..

-JLG-

Shuffix said...

tak dgr ke? kan aku so pakai speker utk konsert tuh! kah3

seri aryanty said...

ingin ku cekik2 leher jinjang mu... moga kau tahu... ko bongok selalu... sabo je aku... (sila nyanyi mod lagu kat cite gemersik kalbu) huhhuhu

Shuffix said...

ko ni seri! ape marah2 ni, piyed ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...